Project


EXPO ‘cultuur verbindt mensen’ 2022

Graag nodigen wij u uit op de EXPO ‘Cultuur verbindt mensen’ 2022 in samen werking met Cultuursmakers en Kunstkring Hermeline. Expo "Cultuur verbindt mensen' met kunst installaties, keramiek, batik, tekenkunst, terra cotta, pastel, illustraties, videokunst,... van de leden van Lo-art en schilderijen van Kunstkring Hermeline.

Cultuur maakt de identiteit van een samenleving. Cultuur is durven diversifiëren, vernieuwen, ontmoetingen versterken, maar vooral, zoals met deze tentoonstelling, samenwerken. Kunst is een wezenlijk onderdeel van de cultuurbeleving. Werken rond een aangereikt thema blijft een uitdaging voor kunstenaars, het zijn nu eenmaal vrije geesten en die laten zich niet graag ophokken. Wat deze expo dan ook zo uniek maakt, is dat de individuele interpretaties van het thema 'Cultuur verbindt mensen' mooi caleidoscopisch samenvloeien onder die grote artistieke stolp.

Kunstenaarscollectief Lo-art en kunstkring Hermeline zijn best trots hun signatuur te mogen toevoegen aan de viering van het 100-jarig bestaan van Cultuursmakers.

Roger Praet Voorzitter Lo-art