Project


Speeltijd

In tijden waarin alles intensiever lijkt te gaan, is niks zo noodzakelijk als af en toe wat speeltijd inlassen. Door de waan van de dag even los te laten, de dringende dingen minder dwingend te maken, is deze editie van ‘Place de L’azalée’ zonder meer een smeltkroes van de verbeelding geworden. Het oude schooltje in Zeveneken strekt zich voor de kunstenaars van Lo-art dan ook uit als braakland dat vraagt om zich een weekend lang te laten overspoelen door een blijgeestig voorjaarsgegons. Kunst beleven in een omgeving waar de schaduwen van spelende kinderen nog nadansen op de tegels, maakt in iedere kunstenaar iets los, maakt zo van dit oord een artistieke vrijplaats. Wees welkom op een leeftijdloos kunstfeest vol klank en kleur dat verder reikt dan hetgeen deze woorden kunnen bevatten.

Beeldende kunstenaars:
Kris Reynebeau, Machteld Moijson, Patrick Vanrijckeghem, Rita Bracke, Roger Praet alias Evarist Ganzelever, Sofie van Durme, Trees De Brabander.

Muzikanten:

Pauline De Bruyne, Nina Kortekaas, Lore De Porre, Dries De Porre, Fien De Porre, Wim De Porre, Lut Dresselaers, Willem De Sutter.